Jammer genoeg kan u er deze tijden minder op uit gaan. Op vakantie naar mooie gebieden en steden, de lange autoritten naar bestemmingen zitten er niet meer in. We vergeten bijna hoe het is om ergens anders te zijn dan thuis. We missen allemaal het ontdekken en nieuwe mensen leren kennen. Gelukkig is er een manier om dit allemaal niet te vergeten en opnieuw te beleven. Dit kan natuurlijk met behulp van een fotoalbum. Zo kan je de meeste vakanties weer opnieuw beleven alleen of samen met anderen. U herinnert zich dan opeens veel meer van de vakantie dan u eerst deed. Ook als u over een paar jaar weer opnieuw door het album gaat komen de mooie herinneringen allemaal weer naar boven. Zo blijft uw meest memorabele vakantie u altijd bij. Dit kan je bijvoorbeeld doe in de vorm van een fotoafdrukken, een fotoboek of wanddecoratie.

Profotonet

Bij profotonet leveren ze met liefde en passie de hoogste kwaliteit fotoafdrukken, fotoboeken en wanddecoratie. Ze bestaan uit een team die zelf ook gek zijn van beelden. Vroeger waren ze ook vaak zelf achter de camera te vinden. Zij zorgen dag in dag uit ervoor dat de mooie digitale beelden die u maakt en bij hun binnenkomen tot in de puntjes worden ontwikkeld naar een prachtig eindproduct. Er wordt daarnaast gebruik gemaakt van het beste fotopapier en bij de wanddecoratie wordt gebruik gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Ook werken ze met de hoogste norm wat betreft kleur en afwerking. Deze vakmensen proberen met aandacht voor detail een topkwaliteit te behalen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u in huis is.

Verschillende fotoboeken

Op het gebied van fotoboeken zijn er 4 soorten waaruit u kan kiezen. Een easy premium fotoboek, een premium fotoboek, premium plus fotoboek of een professional fotoboek. De easy premium en premium fotoboek zijn vanaf 19,99 euro te verkrijgen. Het premium plus fotoboek is vanaf 56,99 euro verkrijgbaar en de professional fotoboek vanaf 96,99 euro. Bij profotonet kan u gemakkelijk en snel een fotoboek maken. Het boek wordt niet geprint, maar wordt gemaakt door pagina’s op fotochemisch papier. Dit zorgt voor extra heldere en levendige kleuren. Digitale drukpersen hebben namelijk een veel kleiner kleurenspectrum waardoor je foto’s donkerder en doffer worden. Bij het gebruik van fotopapier is dit niet aan de orde. Dit papier staat bekend als papier met een breed kleurbereik, sprekende kleuren en perfect scherpe foto’s. Precies wat u nodig heeft om uw mooiste herinneringen vast te leggen.