e gebruiken voor bijvoorbeeld campagnes, een grapje, noem het maar op! In deze blog geven wij een aantal handige tips voor het photoshoppen. Vertelt de blog niet genoeg? Dan kan je altijd kiezen voor een cursus photoshoppen van Learnit om het als een beginnend professional te leren!

1. Toetsenbord shortcuts

Om het makkelijker te maken voor jezelf is het makkelijk om een aantal toetsenbord ‘shortcuts’ te kennen. Op deze manier kan je sneller te werk gaan. Hieronder een aantal:

V= bewegingstool

B= Kwast tool

D = Zet de voor- en achtergrondkleuren naar default

E= eraser tool

W= snelle selectie tool

Ctrl+j= dupliceren van geselecteerde laag

Zo zijn nog vele andere die je op weg kunnen helpen naar een snelle werkwijze!

2. Kleurbewerking

Bij kleurbewerking zijn er talloze opties daarom is het handig je hierin goed te verdiepen. De beste tip die wij hierbij kunnen geven is het uitproberen van de opties, bekijk de verschillen zodat je aan de hand daarvan kan vinden wat jij persoonlijk mooi vindt. Natuurlijk kan dat verschillen per foto.

3. Cursus volgen

Zoals ik al in de intro had verteld, kan je voor het beste resultaat een goede cursus volgen. Learnit is een goed voorbeeld van een professioneel bedrijf vol aan cursussen. Zo kan je naast de cursus photoshop nog vele andere cursussen volgen. Kijk op de website voor meer!