Een promofilm laten maken

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom een promofilm voor jouw bedrijf van pas kan komen. In een promovideo kun je namelijk op een visuele en speelse wijze jouw boodschap overbrengen aan potentiële klanten. Het dient als een representatie van jouw bedrijf en in tegendeel tot een afbeelding (wat ook visueel is) kan een video tegelijkertijd een bepaalde sfeer creëren. Denk bijvoorbeeld aan de muziek die gebruikt kan worden, of de verschillende filmtechnieken. In een video is het daarnaast ook mogelijk om nog gebruik te maken van tekst om specifieke concepten nog extra aan te duiden. Het geeft jouw klanten een kijkje achter de schermen van je bedrijf om ze zo op die manier nog meer te betrekken. Bij van Helden Productions kan je geheel naar eigen wens een promovideo laten maken.

Instructievideo’s kunnen van groot belang zijn

Instructievideo’s dienen als een manier van visuele storytelling, zijn duidelijk en trekken de aandacht bij je doelgroep. Een instructievideo kan veel hulp bieden wanneer je ingewikkelde concepten wilt uitleggen. In een instructievideo kun je bijvoorbeeld stap voor stap uitleg geven en hierbij kan er gebruik gemaakt worden van verschillende beelden, bijvoorbeeld door middel van animatie. Onder de video kan een voice-over toegevoegd worden of je zou gebruik kunnen maken van tekst in de video.

Aftermovies van bedrijfsevenementen

Door het in beeld brengen van een bedrijfsevenement door middel van een aftermovie, kun je ook de mensen die er niet bij waren toch betrekken. Doordat je nu een visuele weergave van het evenement hebt, kun je deze blijven inzetten als marketing voor jouw bedrijf! Zo hoeft een evenement dus niet maar één keer kracht te hebben, maar kun je dit verlengen door de aftermovie online te verspreiden. Je kunt ook denken aan een aftermovie van jouw bedrijfsfeest. Zo kunnen jij en je collega’s deze gezellige herinnering blijven herbeleven!

Bron: www.vanheldenproductions.com